Πάνω Frame [668xX]
Ελληνικά English
Αρχική σελίδα Περισσότερα
Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Newsletter Περισσότερα
Banner Aριστερό 2
Banner Αριστερό 3
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 

Παράδοση προϊόντων σε όλη την Ελλάδα

Το
www.tsamolias.gr σας παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα μέσα σε 1-3 μέρες*. Το www.tsamolias.gr έχει αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε οι παραγγελίες με  τα προϊόντα σας να παραδίδονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας.

*Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 1-3 ημερών εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα διαθεσιμότητας των προϊόντων.
Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα θα ενημερωθείτε άμεσα γι’ αυτό καθώς και για την επικείμενη διαθεσιμότητά του.

Για κάποιες απομακρυσμένες ή και δύσβατες περιοχές ο χρόνος αναμονής και παράδοσης της παραγγελίας σας μπορεί να παραταθεί. Σε αυτή την περίπτωση το κατάστημα έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας προκειμένου το ζήτημα να διευθετηθεί. Σε κάθε περίπτωση, εάν ο προορισμός της αποστολής της παραγγελίας σας κρίνεται δυσπρόσιτος από την μεταφορική εταιρία ή το κόστος της αποστολής της είναι ιδιαίτερα αυξημένο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διευθετήσουμε σε συνεννόηση με εσάς τον τρόπο αποστολής/ ή και παραλαβής που επιθυμείτε.

Το
www.tsamolias.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Χρεώσεις:

Για  όλη την  Ελλάδα:
Η αποστολή χρεώνεται με έξοδα της Γενικής Ταχυδρομικής courier βάσει του βάρους του δέματος και έχει ώς εξής:

 

ΒΑΡΟΣ/ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΧΡΕΩΣΗ
0 - 2 Kg
6,00€
Παραπάνω από 2 Kg για κάθε κιλό
1,0€
 
 
Αντικαταβολή
Παράδοση Σαββάτου
2,00€

Δυσπρόσιτες περιοχές

Οι χρεώσεις για δυσπρόσιτες περιοχές είναι ίδιες με τις παραπάνω χρεώσεις με μια επιπρόσθετη χρονική καθυστέρηση και ίσως μια μικρή επιβάρυνση.
Όλες οι ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.
Για πολύ βαριά και ογκώδη αντικείμενα προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρία με συνεννόηση.
Με αυτόν τον τρόπο αποστολής δεν γίνεται δεκτή η πληρωμή μέσω αντικαταβολής.
Ώρες παραδόσεων:
Για όλη την Ελλάδα: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00.
Παράδοση Σαββάτου : 10:00-14:00.
Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται τις ανωτέρω  ημέρες και ώρες από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) Γενική Ταχυδρομική.

Ποιότητα και ασφάλεια

Το
www.tsamolias.gr  στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο  πακέτο παρακαλούμε να μην τη δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.

Επιστροφές Προϊόντων

Σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του
www.tsamolias.gr  πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή
συσκευασία κ.λ.π.) και σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) .
Στην περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε της εξ αποστάσεως αγοράς των αγαθών, αυτό θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των αγαθών. Τα αγαθά θα πρέπει να επιστραφούν στο φυσικό μας κατάστημα επί της οδού Αθηναϊδος 6, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και  ο  καταναλωτής επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών.
Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας. Κάθε κατεστραμμένο, ελαττωματικό ή όχι σύμφωνα με τις προδιαγραφές εμπόρευμα πρέπει να αναφερθεί εντός τριών ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων.
Σημείωση: Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι στα χρώματα κυρίως των υφασμάτων ίσως να υπάρχει μία ελαφρά απόκλιση από τη φωτογραφία. Επίσης, πολλά προϊόντα είναι χειροποίητα και μικρές ανωμαλίες στην ύφανση ή μικρός ανομοιόμορφος χρωματισμός είναι χαρακτηριστικά κάθε χειροποίητου προϊόντος και σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται ελαττωματικά .
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει  το προϊόν να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο).
Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή του προϊόντος, ο πελάτης δικαιούται επιλεκτικά,  να λάβει πιστωτικό σημείωμα για αγορά άλλου προϊόντος ή προϊόντων ίσης αξίας ή να του επιστραφούν τα χρήματα σε περίπτωση που πλήρωσε μετρητά.
Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε σχετικά με το προϊόν και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο 210 3212121 τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.
Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για την διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.
Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή κατά τα ανωτέρω το 
www.tsamolias.gr επιστρέφει κάθε πληρωμή που έλαβε από τον καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένων κατά περίπτωση, των δαπανών παράδοσης, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα συμπλήρωσης της αίτησης επιστροφής, χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής με εκείνα που ο καταναλωτής χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν ο καταναλωτής έχει ρητώς συμφωνήσει διαφορετικά και υπό τον όρο να μην επιβαρυνθεί ο καταναλωτής με δαπάνες προκύπτουσες από την επιστροφή των χρημάτων.

Κατά παρέκκλιση από την προηγούμενη παράγραφο, το
www.tsamolias.gr δεν απαιτείται να επιστρέψει πρόσθετες δαπάνες παράδοσης, εάν ο καταναλωτής ρητώς είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο
τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει το
www.tsamolias.gr.
Σε περίπτωση αποδεδειγμένης υπαιτιότητας του
www.tsamolias.gr το κόστος της επιστροφής βαρύνει το www.tsamolias.gr και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς. Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.
Το
www.tsamolias.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό του.
Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το
www.tsamolias.gr κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.
Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 3212121  από Δευτέρα έως
Παρασκευή
10:00-15:00 (εκτός αργιών) για πληροφορίες.
Αποστολή: η αποστολή του προς επιστροφή προϊόντος καθώς τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν από τον αγοραστή .
Μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από την εταιρεία.
Η όποια αντικατάσταση ή πίστωση γίνεται μόνο μετά την παραλαβή του στο κατάστημα της
www.tsamolias.gr  και αφού ελεγχθεί και διαπιστωθεί ότι μετά τον έλεγχο ότι υπόκειται σε διαδικασία αντικατάστασης ή πίστωσης.

Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]
SSL Certificates