Πάνω Frame [668xX]
Ελληνικά English
Αρχική σελίδα Περισσότερα
Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Newsletter Περισσότερα
Banner Aριστερό 2
Banner Αριστερό 3
Nippon Kodo
Nippon Kodo
 
Η λέξη "άρωμα" προέρχεται από την παλιά γαλλική επαρχιακή perfumar - ανά "μέσα" και fumar "να καπνίζουν». Αυτό εξηγεί την τέχνη της αρωματοποιίας, που πιστεύεται ότι έχουν αρχίσει στη Μέση Ανατολή με την καύση του θυμιάματος.
Η χρήση του θυμιάματος χρονολογείται από βιβλικούς χρόνους και μπορεί να έχει τις ρίζες της στην Αίγυπτο, όπου αρωματικά δέντρα εισήχθησαν από την Αραβία που πρέπει να χρησιμοποιούνται σε θρησκευτικές τελετές.
 
Ganjin, ένας βουδιστής ιερέας από την Κίνα των Τανγκ, έφτασε στην Ιαπωνία AD 754. Αυτό το σεβάσμιο ιερέα, γνωστό για την εισαγωγή βουδιστικούς κανόνες στην Ιαπωνία, θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη για την ολοκλήρωσή του στην ιστορία του θυμιάματος. Μέσω ιατρική θυμίαμα και την ικανότητα του nerikoh (blended μπάλες λιβάνι), Ganjin εισήγαγε μια ακμάζουσα κουλτούρα θυμίαμα από την δυναστεία Τανγκ Κίνα στην Ιαπωνία.
 
Takimono, ένα είδος nerikoh, είναι φτιαγμένο από σκόνη θυμίαμα για ιατρική χρήση, μαζί με δεσμευτικές ουσίες, όπως νέκταρ και μελάσα. Δεν υπήρχε θυμίαμα αρώματα πριν nerikoh στην Ιαπωνία, και οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται για να κάψει θυμίαμα ιατρική για τη δημιουργία αρωμάτων. Όπως nerikoh είναι ένα μίγμα των συστατικών, διαφορετικά μίγματα δημιουργούνται διακριτικά διαφορετικά αρώματα. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι γίνονται τα αγαπημένα αρώματα τους από την αρχική παρασκευές. Σε αυτό το πλαίσιο, θυμίαμα δεν χρησιμοποιείται πλέον ως θρησκευτική προσφορά, αλλά ως ένα καλαίσθητο απόλαυση που ονομάζεται soradakimono σχεδιασμένο για την απόλαυση των χαριτωμένη αρώματα. Αυτή ήταν η αρχή της αισθητικής και καλλιτεχνικό κόσμο της χαριτωμένη θυμιάματος στην Ιαπωνία.
 
Ευγενείς Δικαστηρίου στην Heian περίοδο (8ος-12ος αιώνας) παρασκεύασε αρχική takimono σε αναζήτηση χαριτωμένη και εξελιγμένα αρώματα για προσωπική χρήση. Διαφορετικά μίγματα χρησιμοποιούνται για περιπτώσεις διαφορετικούς χρόνους, ή εποχές, ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής. Για να εμποτίζουν τα ρούχα τους ή να απλώνω τα δωμάτιά τους για τους επισκέπτες, οι άνθρωποι δικαστήριο κάηκε το αγαπημένο τους μίγμα του θυμιάματος. "Takimonoawase", ένα παιχνίδι θυμίαμα όπου οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν για να παράγουν καλύτερα αρώματα, επίσης, ξεκίνησε κατά την περίοδο αυτή. Δεν είναι αρκετά ικανοποιημένοι με την απλή αρώματα των λουλουδιών και φρούτων στη φύση, ευγενείς δικαστηρίου δημιουργήθηκε αρώματα για την ευχαρίστησή τους, δημιουργώντας έτσι τη βάση μιας ιδιαίτερης κουλτούρας θυμίαμα που ήταν σταθερά συνδεδεμένη με μια έντονη ευαισθητοποίηση των εποχών. Αυτό είναι το πώς η βασική ιδιότητα του Koh-Do ("ο τρόπος του θυμιάματος») ιδρύθηκε.
 
 
Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]